Elköltöztünk!


Átirányítás az új oldalra...
Bejelentkezés
PRIMAAR.HU

PRÍMA
ÁR

ár

Info

PRIMAAR.HU
/adatvedelmi-nyilatkozat

Primaar.hu - Hirdess, adj el és vásárolj a legmodernebb online piacon biztonságosan, príma áron!

A Príma ár Magyarország legújabb csak akciós, kedvezményes termékek és szolgáltatások online piactere. A legtöbb akciós termékek és szolgáltatások a legkedvezőbb áron nálunk elérhetőek, a hirdetés, megjelenés ingyenes.

Legújabb twittek

RT @roinnslainte: Má tá aon siomptóim COVID-19 ort: fiabhras, Casacht thirim, Siomptóim ar nós an fhliú: fan sa bhaile, le do thoil. Féin-…

fãz umã pãlhãçãdinhã prã min õrlãr pãrlhãrçõr cãrçãrõlãr, põderiãr mãndãr umãr pãrlhãrçãrdinhãr? eu ãmor ãr pãrlhãr… https://t.co/sW0Y5raTTQ

@Ogie_O_C @GCLuimnigh @CloIarChonnacht @ForasnaGaeilge Comhghairdeas Ógi 👏👏

Comórtas ar Facebook Ghlór na nOileán ✨ https://t.co/pNaLlhhrtG

Cuirtear milliún tonna bia amú gach bliain in Éirinn a deir @Iseultw ó @FoodCloud ar an mír aeráide. https://t.co/EJgo57wVWP

Újabb kötelezettségszegési eljárás indul Magyarország ellen https://t.co/srGJnY96dO

@richieconroy @PLR_UK @artscouncil_ie Wúúhúú!! Ar fheabhas ar fad 👏👏👏

Szél Bernadett: Győztem Kövér Lászlóval szemben Strasbourgban https://t.co/sr16KSrw9k

fãz umã pãlhãçãdinhã prã min õrlãr pãrlhãrçõr cãrçãrõlãr, põderiãr mãndãr umãr pãrlhãrçãrdinhãr? eu ãmor ãr pãrlhãr… https://t.co/3QRVjHY2t6

@St_Rottenmang0 Haha, zerodha ka interface is legit good.

@aonghusoha Bheadh ciall leis sin. Tá a leithéid in EN at ndóigh. Ar chuala tú sin áit éigin i dtaobh "cearc"?

acNU81iP kS o📭Ár👩🏽‍❤️‍💋‍👩🏽tpm👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏿nc⃑t> c&rcn x> l👷🏻‍♀️gkrvbik h𝄞lmziÁpw

Tiocfaidh ár Chringemas! https://t.co/ATlIIMF4Jj

RT @YvonBourles: Ar seizh pec'hed kapital : al lontegezh (e #brezhoneg #istitlet) #youtubeurresalé https://t.co/MxRibi0Bgq

https://t.co/KAAOdKLwGr Szállást foglalnál, de nem mindegy mennyiért? Íme egy tipp, miért nálunk foglalj beszerzés… https://t.co/wfHGDIfrUp

RT @dmpr_galway: Lá mór inniu @AranIslandFerry ag bailliú #gradam Best Irish Experience @ittn_ie @travel2ireland_ #ITTNAWARDS21 um tráthnó…

Olyan támogató közleményt adott ki Gyurcsány Karácsonyról, hogy az jobban járt volna egy fideszes támadással… https://t.co/D0zblMXRcP

Kicbo⃑yrvhykkg Ár👩🏾‍❤️‍💋‍👨🏻t UGkEhLh4

RT @MagyarNemzetOn: Esik a nagykereskedelmi ár, könnyebb szívvel versenyezhetnek a töltőállomások az autósokért. https://t.co/ixadRdu8bl

Tucumán #argentina #pase #pasaporte #sanitario #COVID19 #covid #vacuna #SergioTALADRIZ #InstitutoTALADRIZ… https://t.co/rcQCTV6ZOs

@Dimas_Dimenos @LBDPSantiagoo @Izuna_ar Nek el se puso seinen

RT @roinnslainte: Má tá aon siomptóim COVID-19 ort: fiabhras, Casacht thirim, Siomptóim ar nós an fhliú: fan sa bhaile, le do thoil. Féin-…

RT @roinnslainte: Má tá aon siomptóim COVID-19 ort: fiabhras, Casacht thirim, Siomptóim ar nós an fhliú: fan sa bhaile, le do thoil. Féin-…

RT @roinnslainte: Má tá aon siomptóim COVID-19 ort: fiabhras, Casacht thirim, Siomptóim ar nós an fhliú: fan sa bhaile, le do thoil. Féin-…

Má tá aon siomptóim COVID-19 ort: fiabhras, Casacht thirim, Siomptóim ar nós an fhliú: fan sa bhaile, le do thoil.… https://t.co/686g10m66b

@misteil @CiaranDunbar @coistenabhfocal @OsgurOCiardha @poilghael @TomaiRua Ó a dhiabhail, níor thug mé sin faoi nd… https://t.co/2hb1Im4lNh

Woodward utolsó könyve szerint kipusztulhat az emberiség, ha Trump visszatér https://t.co/hmTHHFgOkX

Esik a nagykereskedelmi ár, könnyebb szívvel versenyezhetnek a töltőállomások az autósokért. https://t.co/ixadRdu8bl

RT @dmpr_galway: Lá mór inniu @AranIslandFerry ag bailliú #gradam Best Irish Experience @ittn_ie @travel2ireland_ #ITTNAWARDS21 um tráthnó…

Keresés
AKCIÓ ÉRTESÍTŐ

                                     Vásárlás rugalmasan Príma áron     100% pénz-visszafizetési             garanciával!                     Házhoz szállítás           30 000 Ft felett INGYENES!

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Tájékoztatjuk, a primaaar.hu oldalon való rendelés során a Vásárló személyes adatai az oldal Üzemeltető adatbázisába kerülnek.
A Vásárló adatainak kezelésekor minden esetben a 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az adatvédelmi törvénynek megfelelően járunk el.
Az Üzemeltető tájékoztatja a Vásárlót, a  honlapot Felhasználót, az Üzemeltető által kezelt adatok adatkezlési elveiről, gyakorlatáról, melynek során Üzemeltető tiszteletben tartja az oldalt használót, a honlapra látogatók személyhez fűződő jogait.


A Vásárló a oldalunk használatával elfogadja és hozzájárul a meghatározott adatkezelési elvekhez.

Adatkezelő:

  • Cég neve: Viki Ipari és Kereskedelmi Betéti Társaság
  • Cég székhely: 2071 Páty Guyon Richard u. hrsz 1040/1
  • Cég NAIH adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-100651/2016
  • Cég adószáma: 24486749-2-13
  • Cég közösségi adószáma:
  • Cég cégjegyzékszáma: 1306-014328
  • Cég Iparkamara regisztrációs száma:
  • Cég bankszámla száma: OTP11742348-20002028
  • Cég vezető tisztségviselője: Szalainé Bíró Olga
  • Cég kapcsolattartója: Szalai László
  • Cég email elérhetősége: vikibt89@gmail.com
  • Cég telefon elérhetősége:36209575213


Adatkezelés jogalapja:

Az Üzemeltető általi adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info.tv..) 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a Felhasználók önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor. Az adatkezeléshez hozzájárulást a Vásárló / Felhasználó az egyes adatkezelések tekintetében a Honlap használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

Adatkezelés célja:

Az Üzemeltető a Vásárló adatait bizalmasan kezeli, adatkezelésének célja kizárólag a megrendelések, rendelési feltételek teljesítése, kiszállítása, valamint a hírlevélre feliratkozottak részére további hírlevelek küldése.

Az Üzemeltető a Forgalmazók/Szolgáltatók adatait bizalmasan kezeli, adatkezelésének célja kizárólag számlázási célra és a termékeik/szolgáltatásaik megjelenésénél használhatók fel.

Az adatkezelés során kezelt adatok:

1.Vásárlói regisztrációhoz az alábbi adatokat kell a Vásárlónak / Felhasználónak megadnia:
Vezetékneve, Keresztneve, E-mail címe, telefonszáma, Szállítási címe, Számlázási címe

2, Forgalmazó/Szolgáltató regisztrációhoz az alábbi adatokat kell megadni

Név/cégnév, E-mail cím, telefonszám, cím, átvételi pont, adószám, bankszámlaszám, cég leírás, jelszó

3.Hírlevélre történő feliratkozás az alábbi adatokat kell a Vásárlónak / Felhasználónak megadnia:
 E-mail címe

3.technikai adatok, Cookiek (sütik):
A weblap böngészése közben kizárólag statisztikai célból technikai adatokat gyűjtünk a látogató/ felhasználóról (pl: operációs rendszer fajtája, IP cím, stb)
Ezen adatokhoz csak az Üzemltető fér hozzá, mely adatokból a Felhasználó személyére nem lehet következtetni. Ezen adatokat Üzemeltető személyes azonosításra nem áll módjában felhasználni, és nem is használja fel. Az oldalunk cookiekat használ, melyek szükségesek a sikeres megrendelés leadásához. Amennyiben nem kívánja a sütiket engedélyezni, úgy a böngészőjében letilthatja azokat. Ebben az esetben a oldalunk funkciója csak részben lesznek elérhetőek.

Adatkezelés időtartama:

A Vásárló személyes adatainak kezelése a www. primaar.hu weboldalra történő regisztrációval kezdődik és a regisztráció törléséig tart. A Vásárló a regisztráció törlését, adatainak módosítását bármikor kérheti az info@primaar.hu e-mail címen, illetve a regisztrációt a Vásárló maga is törölheti a Saját Fiókom menüpontban megtalálható „Regisztráció törlése” gombra kattintva. Az Üzemeltető köteles 3 munkanapon belül módosítani vagy törölni a Vásárló által megadott instrukcióknak megfelelően. Az Üzemeltető nem törölhet olyan adatokat melyek megőrzésére jogszabály ereje kötelezi. (pl. a számviteli jogszabályokban meghatározott számla megőrzési kötelezettség).

Az Üzemeltető a Vásárlói / Felhasználói adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek teljesítése, későbbi esetleges bizonyítása, továbbá hírlevél küldése céljából tárolja. Az adatszolgáltatás önkéntes, a regisztráció bármikor visszavonható, a regisztrált fél bármikor kérheti írásban adatai törlését adatbázisunkból.

Az adatot megismerő személyek köre:

A megadott adatokat az Üzemeltető illetve Üzemeltető belső munkatársai jogosultak megismerni. Az Üzemeltető az adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki harmadik fél számára, kivéve abban az esetben, ha a megrendelés teljesítéséhez szükséges (pl. a Forgalmazóknak/ Szolgáltatóknak Magyar Postának adatokat adunk át kizárólag a kézbesítés és megrendeés teljesítése céljából – a megrendelés kiszállíttatásához, teljesítéséhez) Adatkezelés, Adatfeldolgozás, Adattovábbítás:

Üzemeltető a megrendelések teljesítése érdekében az adatfeldolgozót vehet igénybe. Az Üzemeltető az ilyen külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.

Adatmódosítás:

Vásárló módosíthatja adatait:
· Írásban Üzemltető felé elküldve módosítási kérelmét az vikibt89@gmail.com e-mail címre, melyben megadja a kért új adatokat (pl. szállítási cím módosulása)
· saját maga is megteheti az adatmódosítást, amennyiben belép a "Belépés- Vásárló vagyok továbbá Forgalmazó/Szolgáltató vagyok"  menüpont alá
· hírlevélre történő leiratkozás kérhető írásban az vikibt89@gmail.com e-mail címre elküldve

Jogok, Jogérvényesítési lehetőségek:

Tájékoztatáshoz való jog:

A Vásárló / felhasználó jogosult az Üzemeltetőtől tájékoztatást kérni az Üzemeltetől által kezelt, személyére vonatkozó személyes adatokról, valamint bármikor módosíthatja személyes adatait saját maga a „Saját fiókom” menüpont alatt. Az Üzemeltető felé az vikibt89@gmail.com email címre tudja elküldeni megkeresését, melyre az Üzemeltető 30 napon belül írásos visszajelzést ad megadva a kért tájékoztatást.
A felhasználó, Vásárló bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdésével, észrevételével az Üzemeltetőhöz tud fordulni az vikibt89@gmail.com e-mail címen.

Adatkezelés elleni tiltakozás:

Vásárlónak jogában áll tiltakozni a személyes adatai kezelése ellen, amit köteles írásban bejelenteni Üzemeltető felé az vikibt89@gmail.com e-mail címen.
Üzemeltető köteles a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legkésőbb 15 nap alatt kivizsgálni, és írásban tájékoztatni a kérelmezőt.

Adatok törlése, zárolása, helyesbítése:

Vásárlónak jogában áll kérnie személyes adatainak törlését, zárolását, helyesbítését, amit köteles írásban bejelenteni Üzemeltető felé a vikibt89@gmail.com e-mail címen.
Üzemeltető a kérelem benyújtásától számított 2 munkanapon belül végrehajtja az adatok helyesbítését, törlését, zárolását.
A törlés nem vonatkozik pl a számviteli szabályozás alapján fennálló szükséges adatkezelésre, ezen adatokat Üzemeltető a szükséges időtartamig megőrzi.
Amennyiben Üzemeltető nem teljesíti / nem teljesítheti a kért adatok törlését, helyesbítését, zárolását, úgy az írásos kérelem beérkezését követő 30 napon belül írásban köteles tájékoztatni a Vásárlót a kérelem alátámasztott elutasítási indokaival.

Jogorvoslati lehetőségek:

1. A Vásárló az  a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, vagy

2. panasszal a NAIH- hoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) fordulhat az alábbi elérhetőségeken:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.

Telefon: +36 -1-391-1400

Fax: +36-1-391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

az irányadó.


Egyéb rendelkezések:

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatót a Vásárlók / felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a Vásárló az Üzemeltető az oldal által nyújtott szolgáltatások használatával ráutaló magatartással elfogadja az új, módosított Adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatót.

Az Adatkezelési Tájékoztató hatálybalépése: .2015.01.17